Formanden har ordet:

02/01 - 2020
Kategorier: Kvindelauget

2020 startede planmæssigt med en festlig aften med forloren hare og dart. Vi nåede at holde generalforsamling i marts, men herefter var intet som det plejer at være. April og maj møderne blev aflyst p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med covid-19.
Vi har dog heldigvis kunne gennemføre møde i juni og super hyggelig grill aften den 2. juli, hvor Tommy hjalp ved grillen, og vi spillede stigegolf som Heidi vandt overbevisende med 7 point. Traditionen med sang hænger ved, og jeg synes godt at vi kan rose os selv – vi bliver bedre og bedre.
Desværre har covid-19 ikke helt sluppet sit tag, det betyder at vi ikke har kunnet fejre vores ældste medlems 90 års fødselsdag. Annelise vi glæder os alle sammen til at du forhåbentlig snart vil kunne komme med, således at vi kan fejre dig, du er savnet.
Uden dejlig mad og hyggelig betjening ville vores møder ikke værre det samme, derfor skal der lyde en stor tak til Kim, John og Linda.
Første møde efter sommerferien er torsdag den 3. september, vi glæder os rigtig meget til endnu mere hygge i efteråret, vi håber at det lykkes at få Husforbi med til mødet i oktober. Vi vil forsøge at lave nogle arrangementer henover sommeren, endvidere minder vi om fugleskydningen lørdag den 29. august hvor vi spiller dart, og muligvis stigegolf i haven.
Rigtig god sommer ønskes I og jeres kære.
Nete Synnest
Formand